Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите Комплекс Барите

Туристическият комплекс се намира на 36 км. северозападно от гр. Варна, в гората на с. Чернево. Простира се на 18 дка на 160 м. надморска височина.

Състои се от 5 къщи с общо 72 места за нощуване, басейн, зала за семинари, ресторант в национален стил, изграден от камък и дърво, музей на занаятите на открито, етнографска сбирка с предмети от бита на населението на с. Чернево, база за игра на пейнтбол, зала за тихи игри, детска площадка, къмпинг за кемпери и каравани.

Изграждането на къщите, интериорното и екстериорно обзавеждане на комплекса е дело на "Кателиеви" 90 ООД гр. Варна. В комплекса са изградени три вира, зарибени с шаран с възможност за риболов. Ловната хижа предлага условия за приятни събирания на по-малки компании.

Туристически комплекс "Барите" не е единственото място, където могат да се видят доста от позабравените елементи на стария български бит, но то е от малкото места, които така хармонично се вписват в природата наоколо.

Седейки пред ресторанта, Вие гледате на отсрещния баир как овцете кротко пасат. Чувате хлопките на кравите и се наслаждавате на зеления водопад на върбите край селската рекичка.

Ресторантът в туристическия комплекс Барите до Варна, изграден от камък и дърво, създава впечатление за домашна обстановка, където човек може с приятели да сподели вкусната храна и да се наслаждава на живителната сила на разнообразни напитки.

Менюто на ресторанта включва ястия от националната кухня, като основен принцип в приготвянето им е "Качествена храна се приготвя от качествени продукти".

Върхът на удоволствието са пърленките, които с вида си изкушават всеки посетител и се приготвят само в "Барите".

През зимата живият огън на камината предразполага всеки гост към спокойствие и забрава на градската шумотевица. Оркестър забавлява всяка вечер гостите с изпълнения на музика от всички жанрове.

Местоположение:
Капацитет: 72 гости
Двойни стаи: 24
апартаменти: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Елка Кателиева
Елка Кателиева