Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета Комплекс Лорета

Къща за гости "Лорета" се намира в село Камен Бряг, известно най- вече с посрещането на първата Юлска утрин, на което се стичат хиляди хора от цялата страна.

Къщата предлага комфорт за вашата семейна почивка, уединението за влюбените двойки или веселие до зори за приятелските компании. Тук ще Ви посрещнат любезните домакини Таня и Митко, които са известни на цялото село със своето гостоприемство. Ще ги намерите лесно само ако попитате някой от местните или просто хванете улицата която води към резервата Яйлата.

Къщите в които може да се настаните са няколко – старата, която е изцяло реновирана по съвременните стандарти и още три съвсем нови построени през 2010 г. и 2011 г. Всяка от стаите за почивка, които се предлагат в двете къщи е напълно самостоятелна, с отделен вход и собствен санитарен възел. Стаите са обзаведени с нови стилни и съвременни мебели. Оборудвани са с телевизори, хладилници, Булсатком, безжичен интернет, а някои от тях са с климатик. Соларна система на покрива осигурява постоянно приток на топла вода.

Повечето стаи са с по едно двойно и едно единично легло.

Двете най-нови къщи са тип вила. Всяка представлява самостоятелен апартамент, в който има антре, дневна стая с кухненски тракт, спалня, санитарен възел и голяма веранда. Оборудвани са с климатик, TV-Булсатком, микровълнови фурни, хладилник, соларна с-ма. В дневната стая има голям ъглов диван-спалня.

В тези апартаменти спокойно могат да отседнат и почиват 4 човека.

Предлагаме настаняване в следните стаи:

•4 самостоятелни стаи с двойни и единични легла

•1 студио със спалня, кухненски тракт и холов диван.

•2 апартамента с дневна, спалня и WC

За добрата почивка и отдих на почиващите сме се постарали да осигурим спокойствие и тишина. На Ваше разположение е голям двор с цветни лехи и натежали от грозде асми, в който може да се съберете и хапнете под 2 масивни навеса с големи маси, пейки и барбекюта. Осигурени са и няколко парко места за автомобилите на гостите. Предстои изграждане на басейн и детски кът.

Уникалният скалист бряг, който е само на 200 метра от къщата Ви дава възможност да се отдадете на различни занимания. Камен Бряг е отлично място за почитателите на риболова, гмуркането, сърфинга, скалното катерене, разходките с лодка и разглеждане на скалните пещери по суша и море. И това е само част от разнообразието, което можем да Ви предложи селото и местата около него.

Само на минути с кола може да посетите някой от множеството девствени плажове в региона, или просто да разгледате уникалния резерват Яйлата, нос Шабла и нос Калиакра, заливите Болата и Зеленка. Ако ви се разхожда пеш то лесно ще стигнете до Огънчето или ще прескочите до някоя от местните кръчми и ще да опитате от специфичната за региона рибена чорба.

Местоположение:
Капацитет: 25 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 3
апартаменти: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Николай Василев
Николай Василев