Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа Комплекс Никодиа

Комплексът е изграден на площ от 11.5 декара, намира се в подножието на Източни Родопи, в село Царева Поляна, община Стамболово, област Хасково.

Комплексът е от затворен тип, като на разположение на гостите е басейн с размери 12 м. на 5 м. дълбочина 1.60. Изграден е извън селото на хълм с южен изглед към подножието на връх Илинден и с панорамна гледка на нива, лози и балкан. Намира се на 18 км. от Хасково и на 19 км. от Перперикон, като пътят е напълно реновиран и в двете посоки.

Комплексът се състои от 4 къщи три от които са пред басейна и тенис корта –като всяка има спалня, стая с две легла, тераса и баня с тоалетна на втори етаж, а на първи етаж хол с камина, тоалетна, кухня, веранда, антре и складово помещение, като дивана е разтегаем и е с размери на спалня - 160 см. х 200 см.

Къщите са пригодени за целогодишно обитаване, като отоплението зимата е изцяло на локално парно подгрявано от камината и разпределено из стаите с радиатори. Въпреки парно инсталацията са монтирани конвекторни климатици във всяка стая за тези, които не искат да ползват локалното парно.

В кухненският бокс има вградена фурна, котлони, аспиратор, пълен комплект посуда, микровълнова фурна с грил, кана за затопляне на вода, и др кухненски уреди. За развлечение на нашите клиенти предлагаме басейн САМО за гости на комплекса (макс. 18 души).

Обслужваща къща със следните екстри: напълно оборудван фитнес, сауна за 5-тима, хидромасажна вана за двама, хидромасажен душ панел, кухня за общо ползване с съдомиялна, пералня, сушилня и механа.

Предлагаме и 3 броя планински колела, и 2 броя детски велосипеда със скорости.

В диаметър от 1 км. има на разположение 3 зарибени язовира за спортен риболов, няколко магазина и местни кръчми. В селото има 1 църква и 3 параклиса, всички от които реставрирани. На място можете да получите и по-пълна програма с видове развлечения и обекти за посещение, очакваме Ви като наши гости.

Местоположение:
Капацитет: 18 гости
апартаменти: 1
Къщи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Никола Евтимов
Никола Евтимов