Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая Комплекс Омая

На площ от 500 дка близо до два естествени водоема са изградени 6 къщички, ресторант, басейн. Сградите са направени от камък, глина и дърво. Отвън някои от тях приличат на землянки, но вътре ще намерите всичкo необходимо за луксозното пребиваване на един съвременен човек.

Комплексът разполага с пет едностайни къщи за нощувка и една двустайна. Те са подходящи съответно за 2+1 или за 4+1 човека. Изградени са изцяло от камък, глина и дърво. В нощувката е включена закуска, тенис маси, федeрбал, ползване на лодки, колела и спортен риболов.

В ресторанта на комплекса ще се наслядите на специалитетите на главния готвач, който може да приготви за вас дори и рибата, която сами сте уловили.

Предлагаме обслужване по стаите, туристическа информация, с две думи всички, което ще помогне за вашата пълноценна почивка.

Село Гайтаниново се намира в планински район. Разположено е в югоизточните склонове на Южен Пирин в историко- географската област Мървашко. Отстои на 17 километра югозападно от общинския център Хаджидимово и на 19 километра южно от град Гоце Делчев. Климатът е преходно-средиземноморски с планинско влияние.

Местоположение:
Капацитет: 20 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0879 *** ***
покажи телефона