Семеен хотел Чучура Семеен хотел Чучура Семеен хотел Чучура Семеен хотел Чучура Семеен хотел Чучура

Семеен Хотел-механа "Чучура" е издигнат във възрожденски стил. Хотелът е сгушен в самото сърце на многовековна Копривщица, огряван от планинско слънце и освежаван от прохладата на буковите и боровите гори в района. Хотел "Чучура" е разположен недалеч от историческия площад "20-ти Април", в близост до автогарата.

Заповядайте и се насладете на една приятна и незабравима почивка в Копривщица.

Семеен Хотел "Чучура" предлага настаняване в 5 напълно оборудвани и обзаведени двойни стаи. Всяка една от стаите в хотела разполага със самостоятелен санитарен възел, телевизор и радио.

Хотел "Чучура" разполага с битово обзаведена механа с капацитет от 45 места на закрито и 30 места в прохладната лятна градина към механата. През лятото градината на механата Ви предлага да се насладите на красиви копривщенски пейзажи.

Механата на хотела ще Ви потопи в забравената епоха на "Българи от старо време" със своите живописно изрисувани стени, неугасващата жар в камината и бистрата вода бликаща от каменния чучур. Механа "Чучура" предлага на гостите да се насладят на вкусни гозби и специалитети от копривщенския край. Тук имате възможност да опитате от лечебната сила на боровия мед и сладко от ароматни горски ягоди и боровинки, както и традиционното за района овче мляко.

При желание от страна на гостите могат да бъдат приготвени: домашна баница, тутманик, пататник, пълнено печено агне и други ястия по стари копривщенски рецепти.

За по-активната почивка на своите гости семеен хотел-механа "Чучура" предлага велосипеди под наем, любителите на разходките сред природата няма да останат разочаровани - района предлага множество еко-пътеки преминаващи през местности, предлагащи неповторима по своята хубост природа. Районът е предлага чудесни условия за спорт, отдих, културен и екотуризъм.

Местоположение:
Капацитет: 10 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
071* *** **
покажи телефона