Семеен хотел Морска вила

град Созопол · община Созопол, област Бургас

Семеен хотел Морска вила Семеен хотел Морска вила Семеен хотел Морска вила Семеен хотел Морска вила Семеен хотел Морска вила Семеен хотел Морска вила Семеен хотел Морска вила Семеен хотел Морска вила Семеен хотел Морска вила Семеен хотел Морска вила Семеен хотел Морска вила

Семеен хотел "Морска Вила" е изграден през 2004 година. Още с отварянето си е целял, цели и ще цели да гарантира пълноценен релакс на свойте гости. Разположен е далеч от шума на града, но в същото време на метри от плажа. Създаден е така че, когато ти доскучае да се излежаваш край басейна с коктейл в ръка, спокойно да можеш с минимум движение да се отдадеш на плажни удоволствия. Плажът, който се намира в близост до хотела е малък, но един от многобройните тихи и спокойни заливи на Созопол.

Хотелът разполага с: 4 студия, 5 апартамента и 3 стаи, всички обзаведени стилно и модерно, оборудвани с кабелна телевизия, климатик, хладилник, самостоятелни санитарни възли и тераса с изглед към морето.

Всичко тук е създадено за твое удобство– бистро и басейн с Wi-Fi. Стаите в целия хотел предлагат всички удобства от първа необходимост, а апартаментите и студията са просто уникални!

Местоположение:
Капацитет: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Георги Дянков
Георги Дянков