Хотел Аркан Хан Хотел Аркан Хан Хотел Аркан Хан Хотел Аркан Хан Хотел Аркан Хан Хотел Аркан Хан Хотел Аркан Хан Хотел Аркан Хан

Индивидуален стил и уют са ключовите думи, които характеризират Аркан Хан. Тук традиционната архитектура е съчетана със съвременен комфорт. Тишината и уединеността дават възможност за пълноценна почивка и непосредствен контакт с природата.

Изхождайки от идеята за индивидуалност, всяка стая носи свой дух и атмосфера различна от останалите.

Хотел Аркан Хан се гордее с богата библиотека от книги от всякакъв жанр, на които можете да се наслаждавате почивайки си активно без телевизори в стаите.

При нас можете да опитате: краве, овче и биволско мляко, както и сирене, и извара от местната мандра. Салатите и предястията ги приготвяме със зеленчуци от градината на баба Маги и майка Поли. Месото винаги е прясно, защото е от подбрани ферми, а хлябът е замесен и опечен ръчно от нас.

Конна база Аркан, разполага със 10 коня и вече 14 години се доказва пред любители и професионалисти на конния спорт от цял свят.

Гостите на хотела имат възможност за незабравими преживявания – езда сред природата, професионално обучение или просто - удоволствието от контакта с конете.

Бар Самар е мястото за студена напитка и веселие. Разположен до конна база Аркан, той е коктейл от красива гледка, с капка страхотна музика и щипка романтизъм.

Местоположение:
Капацитет: 37 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 6
Тройни стаи: 3
Апартаменти: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Маргарита Стойчева
Маргарита Стойчева