Хотел Дюлгерите Хотел Дюлгерите Хотел Дюлгерите Хотел Дюлгерите Хотел Дюлгерите Хотел Дюлгерите Хотел Дюлгерите Хотел Дюлгерите

"Дюлгерите" е новопостроен комплекс, разположен в централната част на град Копривщица (над Общината). Комплексът безспорно се откроява и запомня сред множеството предложения за почивка и релакс в региона. Комплексът е съставен от три еднотипни къщи, ситуирани в общ двор с площ 1000 кв.м. Къщите могат да бъдат наети едновременно или индивидуално, според желанията и нуждите на гостите. На тяхно разположение е СПА/ Релакс център оборудван с джакузи, солариум и сауна. Предлагаме релаксиращи, лечебни масажи, арома терапии и разнообразни козметични услуги от професионален кинезитерапевт и козметик. Също така и зала с модерно фитнес оборудване.

Богато озеленен и изрядно поддържан, дворът на комплекс "Дюлгерите" е мечтано място за почивка, игри и разговори. Плодни дръвчета, декоративни храсти и много цветя оформят живописна картина, в която издигат ръст трите великолепни къщи. Ефектно градинско осветление допринася за незабравимата вечерна атмосфера, царяща в комплекса.

Мюзик ресторант "Дюлгерите" е част от комплекс "Дюлгерите". Ресторанта предлага богато меню от подбрани ястия от Българската и европейската кухня, редица месни и рибни специалитети, приготвяни от най-добрите и подбрани продукти.

За най-изявените сме приготвили караоке партита, на които Вие да бъдете звездата. Разполагаме с 52+8 места, проектор, плазмен телевизор.

Мюзик ресторант Дюлгерите е от нов тип за гр. Копривщица с по-различна кухня. Предлага забавления за малки и големи, подходящо място за организиране на различни тържества – детски рождени дни, чествания, юбилеи, фирмени банкети. Търговската зала в ресторанта може да бъде използвана за срещи и конференции, тим билдинг и други.

Местоположение:
Капацитет: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Катя Димитрова
Катя Димитрова