Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот

Хотел "Камелот" се намира на брега на язовир Искър и предлага прекрасни възможности за пълноценна почивка близо до природата. Еднакво подходящ за релаксиращ отдих в романтична обстановка и активен спорт на фона на омайната красота на планината, този първокласен хотел на язовир Искър ще изкуши всеки гост с чудесни условия за настаняване на достъпни цени, отлична кухня и обслужване, както и разнообразни удобства и услуги за почивка и забавление.

Хотел "Камелот" предлага настаняване в 20 двойни стаи, разположени в основната сграда на хотела. На разположение са още 9 двойни стаи, които се намират в самостоятелна къща Авалон в съседство до главната хотелска сграда. Интериорът на всяка стая съчетава класическа елегантност и съвременни удобства, за да предложи максимално комфортен престой. По предварителна заявка при резервация екипът осигурява и детски креватчета.

Ресторантът на хотел "Камелот" е добре известен със своята разнообразна и вкусна кухня. Той се състои от няколко тематични салона на три нива и разполага с открита и закрита тераса с изглед към язовир Искър. Романтичната обстановка в комбинация с добрата кухня и обслужване го превръщат в предпочитано място за провеждане на сватби, семейни и лични празници, фирмени партита, коктейли.

За приятния престой на своите гости Хотел Камелот предлага дартс в салона на ресторанта с камина и стъклени витрини. Една от уникалните черти на този хотел на брега на язовир Искър е неговият частен плаж - просторен, чист и отлично поддържан, той разполага с шезлонги, шатри, външни душове, открит бар, понтон, рампа за пускане на плавателни съдове на вода, Wi-Fi интернет. Като допълнително удобство за гостите на хотела се предлага съхраняване на лодки и джетове в и извън сезона. Осигурен е паркинг със 120 места.

Местоположение:
Капацитет: 60 гости
Двойни стаи: 29
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0896 *** ***
покажи телефона
С. Павлов
С. Павлов