8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета   Свободна   Заета
Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия

На 18 км от гр. Хасково се намира къща за гости Алексия, която се гуши в малкото китно планинско селце Любеново.

То е интересно с това, че е съхранило зидарията от камък и дърво, което ни връща в миналото и едновременно с това ни сближава с природата. Тук хората са приветливи и спокойни.

Часовникът на времето е запазил трудолюбието и добрата дума. Има си вековна църква – „Св. Димитър”. И именно тя може да стане част от Вашия ритуал! Но няма да останете съвсем откъснати и от забързания град, защото наблизо има добре зареден магазин.

Ние, семейството на Алексия, специално за Вас реставрирахме стара чешма от 19 век с шест каменни елака, преливащи един в друг.

А за отмора на сянка и прохлада, изградихме в близост до нея навес от камък и дърво.

Те се намират на 4 км от Вашето местоположение, потънали сред вълшебна горска местност.

За всички рибари и любители на риболова, малко преди селото се намира язовир Любеново, с прекрасна гледка, беседки за рибарите, BBQ, места за уединение и е зарибен с шаран, амур, сом и есетри.

Прясно уловената риба може да приготвите на мига, в добре оборудваната кухня.

Освен нея, в къщата подредихме за Вас три спални, всяка обзаведена в различен стил:

- стая 101 - разполага с удобна и мека спалня и допълнително легло;

- стая 102 – голяма и комфортна спалня с допълнително легло;

- студио 3 – голяма спалня и две допълнителни легла, съчетана с малка и уютна кухня, в която да изпиете сутрешната си доза ароматно кафе.

Всяка една от стаите разполага с климатик, собствена сателитна телевизия, тоалетка и дрешник.

Банята и тоалетната са общи помещения, напълно оборудвани с кърпи, сешоар и тоалетни принадлежности.

За да се чувствате като у дома си на входа Ви чакат и пантофи.

Към къщата има и самостоятелна постройка, изцяло обособена от камък и дърво. Нарекли сме я специална, тъй като тя е за хора, които могат да ѝ се насладят.

Защото щом прекрачиш прага ти спира дъха с това, че можеш да се потопиш във времето, в което хората са живели в каменни къщи.

Топлината в нея раздава камина. Разполага със спалня, двоен разтегателен диван, собствена баня и тоалетна и всичко необходимо за вашето удобство.

Общият капацитет е за 14 човека (за още неколцина винаги ще намерим решение).

И най-важното, за което Алексия Ви събра наедно, е нейната уютна гостилница, в която има обособена лятна и зимна част.

В първата има разкошна мека мебел и кът за хранене на открито в близост до барбекю, а другата ще Ви предложи напълно оборудвана кухня, която е мечта за всеки ценител на вкусното хранене - микровълнова фурна, готварска печка, съдомиялна, хладилник, тостер, електрическа кана, парти-грил, кафемашина, всичките Ви необходими съдове и прибори, та чак до подправките и кафето.

Уютната камина ще Ви предразположи, а караокето ще Ви разпее и разтанцува.

За Вашето удобство сме осигурили климатик и външна тоалетна.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Детски лагер
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Румяна Петрова
Румяна Петрова