Къща за гости Бащината къща

село Хъневци · община Елена, област Велико Търново

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Заета   Свободна
Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща

Бащината къща предлага на своите гости почивка в приятна атмосфера в изцяло реновирана къща в село Хъневци. Селото се намира в полите на Стара планина, на около 8 км от гр. Елена, успял да запази своето културно, историческо наследство.

Уникалните природни дадености – свеж планински въздух, вековни зелени гори и кристално чиста река, превръщат селото в идеално място за пълноценен планински и селски туризъм. През селото минава красивата река Мийковска, което предлага чудесни възможности за риболов и слънчеви бани.

За любителите на туристическите походи в околностите на Хъневци има множество хижи, до които водят живописни добре обозначени еко пътеки. Има и прекрасни условия за развитието на конния туризъм, ловния туризъм и етнографския туризъм.

В селото има изградена добра инфраструктура, която да посреща нуждите на все по-големия брой туристи, които откриват това прекрасно кътче на България.

Климатичните особености и прекрасната природа на Еленския Балкан правят подходяща почивката за всички страдащи от белодробни и хронични заболявания. Не на последно място е и релаксацията сред тишината и чистият въздух на планината.

Бащината къща разполага с 4 спални и може да приеме до 9 човека на цена от 170 лв. на нощувка за цялата къща.

Къщата разполага с механа с камина, модерна кухня, оборудвана с всичко необходимо за приготвяне на храна, барбекю, два санитарни възела, голям двор, басейн и сателитна телевизия.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Петър Димитров
Петър Димитров