Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка Къща за гости Бор и шишарка

Скътана в гористия Еленски Балкан, вила „Бор и шишарка“ съчетава автентичния дух на българското село и удобствата на модерно оборудвана вила.

Разположена на площ от 3.2 декара, с прекрасен голям двор, тя предлага на своите гости простор, светлина, уют и спокойствие, както и различни възможности за пълноценна почивка и възстановяване – външен басейн с шезлонги, инфрачервена сауна, различни спортни активности на открито, кътове за отдих и разпускане сред природата.

Независимо дали търсите място за почивка, приключения сред природата или просто бягство от града, „Бор и шишарка“ ще се превърне в любимо място на Вас и Вашето семейство.

При нас може да откриете кътче за отдих, далеч от шума на забързаното ежедневие, а ако приключенията са Ваша страст – ние ще Ви помогнем да организирате незабравими преживявания като спортни занимания, планински преходи, занаятчийски работилници и много, много други забавления.

Къщата предлага настаняване за 12 -16 души.

През 2019 г. къщата е напълно реновирана, но запазва част от автентичната си архитектура, в това число масивните дъбови порти, каменния зид и сайванта в двора.

Основната къща включва 4 спални помещения, мансарда с 2 легла, 3 модерни бани с тоалетни, напълно обзаведена кухня (с всичко необходимо за домакинстване), трапезария с камина и мека мебел и инфрачервена сауна.

Допълнителна постройка в двора представлява голяма спалня със самостоятелни баня и тоалетна, която може да бъде наета също.

На разположение на гостите са и барбекю, лятна кухня/механа, както и място за хранене на открито, под сайванта.

Независимо дали сте на почивка с приятели, семейна ваканция или организирано мероприятие, може да се възползвате от всички удобства на необичайно големия двор на „Бор и шишарка“, които освен басейна с прекрасна гледка към планината, включват съоръжения за игри - баскетболен кош, волейболна мрежа, федербал и топки, както и кътове за отдих.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Моминско / Ергенско парти
  5. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Мартин Петров
Мартин Петров