Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата Къща за гости Ижата

Къща за гости "Ижата" е малка селска къща в с. Боровица, сгушена сред дивната и невероятна природа на Белоградчишкия край. Кацнала на брега златоносната Стакевска река. Намира се на 10 км. от гр. Белоградчик и на 7 км. от разклона на главен път Е79 (на 60 км. от гр. Видин и на 180 км. от София). "Ижата" е с капацитет 8 човека.

Село Боровица е разположено по продължение на Белоградчишкия венец и една от забележителностите на селото е феноменалния Боров камък. Освен спиращи дъха природни забележителности гостите биха могли да се отдадат на лов, риболов, колоездене и разходка по еко-пътека "Боров камък".

Къща за гости "Ижата" е дръзко съчетала съвремието на 21 век и духа на 50-те години на миналия век. Къщата е с дизайнерско обзавеждане, което Ви потапя в селския уют и спомени.

"Ижата" е на два етажа, като първия е полуземен. Там е разположена механата - местенце където да забравиш за забързаното ежедневие и да се насладиш на атмосферата от миналото. За удобство на гостите е на разположение и оборудвана кухня.

На надземния етаж са разположени три спални помещения с обща баня и тоалетна, както и напълно оборудвана кухня.

"Ижата" е онова мечтано местенце, където може да избягаш от шума и напрежението и да се потопиш в идилия от миналото...

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Полина Семкова
Полина Семкова