8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета   Заета   Заета
Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите Къща за гости Легендите
Почивка в Къща за гости Легендите
Две бутикови къщи в китното селцо Беломъжи, близо до Габрово. Прекрасна коледна атмосфера с истинска елха и огън в камината,уютна зимна градина, барбекю зони, изненади за всички декемврийски гости.Идеалното място за фирмени и семейни поводи!
Къща за гости Легендите
община Габрово, област Габрово
село Беломъжите
08 Дек 11 Дек
395лв. 420лв. на вечер за 1 къща
2 Самостоятелни къщи
Брой гости 16 допълнителни лега 4

Къщите могат да се наемат и само за една нощувка на 8 декември, при наемане за 3 и повече нощувки: допълнтиоелна отстъпка !

Две уютни бутикови къщи (къща "Легенди" и къща "Сър Коев") с индивидуален дизайн, голяма градина и в непосредствена близост до гората.

Всяка от тях разполага с 4 двойни тематични стаи със собствен стил и детайли, които свързват природата с усещането за домашен уют, комфорт и релакс.

Идеалното място, където да забравиш за всички графици и трафици, да събуеш неудобните си обувки и да презаредиш!

Капацитет:

8 човека във вила, с възможности и за допълнителни места.

Общо двете вили са за 16 човека.

Всяка от стаите има самостоятелна баня.

Материите на спалното бельо и хавлиите са органични, био козметика и селекция от ароматни билки и чай допълват усещането за природа и здравословен начин на живот.

И двете къщи разполагат със собствен уютен салон с камина, кухненска част и зона за хранене и релакс - идеалното споделено пространство за семейство и приятели.

По предварителна заявка може да се осигури домашно приготвена храна с местни продукти.

Разполагаме със собствена селекция от подбрани вина, както и с разнообразен чай, кафе, билки от региона, подправки, домашно сладко от нашите баби.

По желание на гостите си предлагаме и нашата специална кошница от местни екологични продукти , подбрани с любов от местни производители от околните села.

Комплекс "Легендите хоумс" е част от т.н. wellbeing хотели или място, което те кара да се чувстваш добре.

Идеално за хора, които обичат природата, mindfull почивките, йога ретрийти, креативни ваканции, хубавата храна и вино.

Гледката на всяка една от стаите е непосредствено към гората и градината, а откритото пространство предоставя възможности за игри и различни занимания.

През топлите месеци комплексът разполага със зона за лятно кино, специална тераса за йога или танци, както и барбекю.

В голямата градина и гората ще откриете различни зони за четене, спорт, петанк и други занимания на открито!

Създадено с грижа и любов от нашето семейство, искаме да накараме гостите си да се почувстват специални и по-щастливи!

Цени през делничните дни: 240-260 лв., според броя нощувки.

Цени през уикенда: 290-320 лв. на нощувка, по договаряне, според брой гости и продължителност на престоя.

Специални предложения и програми за тийм билдинг и лични поводи.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 4
Къщи: 2
Интернет:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
 Росица Бакърджиева и Йонка Бакърджиева
Росица Бакърджиева и Йонка Бакърджиева