Къща за гости Мала планина

село Искрец · община Своге, област София

Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина Къща за гости Мала планина

Къщата се намира в полите на Мала планина, дял от Стара планина, на 40 км. северно от София, надморска височина 590 м., в китното село Искрец, община Своге.

Гората започва от прага на къщата, разполагаме с летен басейн, тераса с гледка към селото, детски кът и всичко друго, което би допринесло за една незабравима почивка при нас. Семейства с малки и големи деца са добре дошли.

Разполагате с модерно оборудвана голяма кухня и трапезария, където можете да си приготвяте храна.

В трапезарията с камина и панорамна гледка има до 15 седящи места.

Разбира се, всяка стая или апартамент разполага със собствен санитарен възел.

Басейнът функционира от юни до края на септември. Не е минерален, нито е вътрешен. Остъклението е, за да пази плажуващите от вятър и листа.

Обръщаме внимание на желаещите да празнуват при нас - толерираме всякакви музикални стилове с изключение на чалга и разновидностите ѝ. Важно е да отбележим, че не приемаме групи с твърде млада средна възраст.

Къщата не е предназначена за бесни партита, а за спокоен отдих в единение с природата.

Навсякъде из къщата има безжичен интернет и сме любима дестинация на фирми, които желаят да разнообразят офисната обстановка с уютна атмосфера и басейн за няколко дни.

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Детски лагер
  3. Семейни празненства
Условия за повеждане на събития:
С младежки компании не работим. Живеем в къщата и толерираме почти всякаква музика, освен чалга в 3 часа през нощта.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
сем. Маринови
сем. Маринови