Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят Къща за гости Музеят

Добре дошли в уютната къща за отдих "Музеят", настанена в сърцето на живописното село Тополово. Сред природни красоти и спокойствие, тук ще откриете идеалното убежище за истинска релаксация и възстановяване.

Допълнително, къщата разполага с голям двор, който придава комфорт и възможности за активна почивка или забавление.

Стилът и комфортът, съчетани с оптимален дизайн са в сърцевината на нашата къща, разположена на два елегантно обзаведени етажа. Всеки етаж е оборудван със своя собствена баня и тоалетна за максимално удобство.

На първия етаж има просторна стая с четири легла (едно двойно и две единични) и уютна стая с едно двойно и едно единично легло. На втория етаж очаква гости още една стая с четири легла (едно двойно и две единични).

Кухнята е съвременна и напълно оборудвана, за да можете да можете да приготвите храната си по всяко време, по всякакъв начин.

За феновете на скарата имаме и специално направено барбекю на въглища!

Съчетанието от уют, комфорт и естествена красота в къща за отдих "Музеят" ви гарантира незабравими моменти и прекрасни емоции.

Очакваме ви с нетърпение!

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
  3. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Невена Циронкова
Невена Циронкова