Къща за гости На Искъра

град Луковит · община Луковит, област Ловеч

Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра Къща за гости На Искъра

Къща за гости „На Искъра“ е разположена в екологично чист район, до живописното Искърско дефиле и геопарк Искър-Панега.

В близост до къщата могат да се видят пещерата Проходна (т. нар. Божиите очи), пещера Свирчовица, пещерата Съева дупка, пещера Темната дупка, циркусът Котлен, красивият каньон на р. Златна Панега, древният скален манастир "Св. Никола – Глигора" и Златния парк.

На минута пешеходно разстояние са Каменните къщи, скалният феномен Струпаница, а гледката от обширната тераса е към скалното образувание Провъртеник. На около 100 метра се намира водното огледало на река Искър с множество места за риболов и отдих.

Гостите могат да се разходят по една от най-красивите екопътеки, да си направят пикник на беседки със спиращи дъха гледки, да ловят риба, да се возят с водно колело по реката, да се отдадат на екстремни преживявания като скок с бънджи от пещера Проходна, скално катерене, рафтинг.

Къщата разполага с голяма всекидневна с разгъваем диван, оборудвана кухня, 4 стаи, 2 от които са тройни, 1 стая 2+1 и 1 двойна стая. Всички стаи са климатизирани. Към стаите са налични две бани с тоалетна.

Wi-fi интернет в цялата вила. Места за паркиране.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Семейство Тодорови
Семейство Тодорови