Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти Къща за гости Тоти

Къща за гости "Тоти" се намира в тихото и спокойно село Горун, община Шабла.

Къща за гости "Тоти" е наскоро реновирана стара Добруджанска къща, състои се от две стаи, всяка със спалня, две легла, гардероб, телевизор и сателитна телевизия. Има хол и баня с тоалетна.

На разположение на гостите са и външни баня с тоалетна и напълно оборудвана кухня. Навесът към кухненската сграда дава възможност за хранене на открито. Разполага с голям двор - 1900 кв. м.

Интересни локации и забележителности в близост: с. Тюленово, Шабленските езера, фара на нос Шабла, нос Калиакра, ботаническата градина и двореца в Балчик и др.

Стратегическото място на Горун – близостта до морския бряг и екологично чистата природа, предоставят възможност за комбиниране на селския с други видове туризъм – морски, ловен, спортен, еко и културен.

Къща за гости Тоти е удобна за почивка както на големи компании, така и на семейства с деца.

Заповядайте!!!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Долорес Чернева
Долорес Чернева