Къща за гости Ваньовата къща

село Смилян · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща Къща за гости Ваньовата къща

Ваньовата къща се намира в скътаното в Родопа планина, с богата история и запазило духа на миналото, село Смилян. В нея ще се потопите в уюта на автентична родопска атмосфера, съчетана с артистични решения.

Разполага с две спални, една единична стая с балкон, две бани, кухня с трапезария и всекидневна, перално помещение, двор и барбекю.

Кухнята е обзаведена с кафе машина, микровълнова фурна, готварска печка, хладилник, съдомиялна машина, както и всички необходими кухненски принадлежности. Но ако желаене да опитате и да се насладите на родопска кухня и специалитети, в близост има механи, които може да посетите.

Стаите и всекидневната са оборудвани с телевизори, като сме осигурили на гостите си кабелна телевизия и Wi-Fi интернет. Разполагаме с кошарка за най-малките гостенчета.

Не се допускат домашни любимци.

В с. Смилян може да разгледате Часовниковата кула, паметника на Висарион Смоленски, музея на смилянския боб.

В близост до селото се намират едни от най-известните и красиви пещери - пещерата Ухловица, която е наричана още подземен дворец; пещерата Голубовица, която съчетава в себе си познатото, неизвестното и адреналина; пещера Надарска, както и крепостта Калето - средновековна и късноантична крепост.

Ако направите резервация за повече от 5 нощувки, получавате отстъпка.

Местоположение:
Цялата къща: 5 гости
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Росица Годева
Росица Годева