Къща за гости Виевци

село Виево · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци Къща за гости Виевци

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Село Виево
Първи етаж
Външна гостна
Механа
Спалня
Спалня
Спалня
Спалня

Къща за гости Виевци се намира в китното Родопското село Виево, в близост до гр. Смолян.

Капацитет на гостите до 14 човека. Разполага със седем двойни стаи с възможност за допълнително легло, и оборудвана механа с кухня и камина.

Къща за гости Виевци е нов обект в реновирана къща, като посрещаме гости в него от м.12.2017 година. Идеята е да съчетаем всички съвременни удобства с красотата и спокойствието на селото.

В местността „Говедарника” се намира водоизточник „Шафрана” с лековита вода. На Гергьовден в 00.00 часа цялото население се стича за да си налее от водата, за която се счита, че след напръскване с нея на хората, къщите и животните, те ще са здрави през цялата година.

Красивите природни местности предоставят възможности за риболов и спортуване, вкл. ски.

Паметта на жителите е съхранена в музея с етнографска сбирка от стари носии, уреди за тъкане и предмети от бита и фотоизложбата „Виево – минало, настояще и бъдеще”.

Празникът на селото се провежда всяка година през последната събота на месец май. Виево е известно в цяла България с Виевската фолклорна група.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Яна Георгиева
Яна Георгиева