Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота

Заповядайте на гости в с. Хотница!

Къща за гости „Баба Хота“ Ви очаква, за да Ви предложи не само своето гостоприемство, а и възможности за развлечения и отдих.

Къщата е двуетажна и самостоятелна. Къща „Баба Хота“ се намира в с. Хотница, отстоящо на 15 км. от гр. Велико Търново, в близост до прочутия Хотнишки водопад – Кая бунар и екопътеката към него, на 18 км. от с. Арбанаси и на 15 км. от гр. Горна Оряховица.

Местоположението ѝ е уникално, защото е в близост едновременно до чудни природни дадености, до исторически забележителности и съвременни туристически обекти.

Капацитетът на къщата е 7 + 1 човека.

Тя е на два етажа и на тихо и спокойно място.

На целия първи етаж е разположена голяма трапезария, разполагаща с маса за 8 човека, камина, телевизор. Към нея има прилежаща, напълно оборудвана кухня – готварска и микровълнова печка, хладилник, съдомиялна машина, пералня, кана за топла вода, кафемашина и италианска кафеварка и необходимата посуда за хранене. Тук е разположена и банята със санитарния възел.

На вторият етаж са разположени три спални и голяма веранда, оборудвана с маса и столове. Стаите са климатизирани и напълно обзаведени.

Стая 1 е с две единични легла.

Стая 2 разполага с едно единично легло и легло персон и половина (2 човека), а стая 3 - със спалня два персона и едно единично легло.

В зелената и цветна градина са разположени люлка, хамак и шезлонги и беседка с дървена маса с пейки и барбекю на дървени въглища, предразполагащи към едно прекрасно преживяване. В летните жеги можете да се разхладите в басейна с размери 5.35 м. / 3.25 м./ 1.4 м., намиращ се зад висока зидана ограда, даваща спокойствие и уединение. В близост до тях има външен санитарен възел с моноблок "Видима".

За малчуганите - гости на „Баба Хота“, има затворена обособена детска площадка 64 кв. м. с люлки, пързалка и хамак, за по-големите - маса за тенис и гимнастически лост, а за майките - люлка, от която да наглеждат децата.

Има безплатен WI-FI интернет с добра връзка в цялата къща и градинска част (от Виваком).

Пред къщата има и обособено безплатно място за паркиране на автомобили.

Предлагаме Ви да се отделите от напрегналото ежедневие и да се отпуснете сред природата, чистия въздух и тишината, да се насладите на слънчевите лъчи и дадете възможност за безопасна игра на децата си близо до Вас. Къщата не се предлага за еднодневни и шумни партита, както и за групи по-големи от капацитета.

Цена на цялата къща за нощувка е 280 лева при пълен капацитет.

При наемане за по-дълъг период от 3 нощувки или по-малки групи, отстъпки в цената.

***Къщата през месеците ЯНУАРИ и ФЕВРУАРИ, не е на разположение.***

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Детски лагер
  2. Детски рожден ден
Условия за повеждане на събития:
Спазване на правилата за пребиваване в къщата за гости.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Румен Димитров
Румен Димитров