Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Двор
Всекидневна
Кухня
Спалня

В къщи Добреви предлагаме уникално преживяване в прекрасното морско селце Лозенец. Разположени в сърцето на селото, на само няколко минути пеша от автогарата и площада, нашите къщи са идеалния избор за вашата почивка.

С леглова база от 8 места, с две семейни спални, всяка къща е подходяща за 4 възрастни и до 3-4 деца. Ако е необходимо, има възможност за нощуване и в дневната, където има разтегателен диван.

Къщите са две на брой, подходящи за компания до 16 човека.

Вътрешното пространство на всяка къща предлага всичко необходимо за комфортен престой.

На първия етаж ще откриете просторна дневна с трапезария и напълно оборудвана кухня, баня със санитарен възел и мокро помещение с пералня.

На втория етаж са разположени уютните спални и още една баня със санитарен възел.

Предлагаме и паркинг за вашия автомобил в самия двор, както и просторни зелени площи за отдих и игри, което позволява да се насладите на свеж въздух на верандата, докато приготвяте вкусни ястия на барбекюто.

На пешеходно разстояние от нас ще откриете няколко плажа, включително централния плаж на Лозенец и Малък плаж Лозенец до клуб Хасиенда. Още два красиви плажа, Корал и Оазис, са само на километър разстояние.

Минималният брой нощувки е само 4, а ние ви очакваме с нетърпение от 01.07.2023 г. - разпуснете и създайте незабравими спомени във вълшебната атмосфера на Лозенец и Къщи Добреви.

Видео от къщата вижте тук: https://www.youtube.com/watch?v=pdt2SCintZ0

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Видео

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Кремена Добрева
Кремена Добрева