8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Заета   Заета
Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село Вила Къща на село

Къща на село се намира в центъра на китното село Голец, на 2 км от главния път София-Варна, на 25 км от гр. Ловеч и на 30 км от гр. Троян.

Къщата разполага с 5 самостоятелни стаи, всяка със собствен санитарен възел. На разположение на гостите е барбекю с капацитет 15 души и напълно оборудвана кухня.

Допускат се домашни любимци. В близост до селото има два язовира.

На Ваше разположение са голям двор, басейн, шезлонги, хамак, барбекю, цифрова телевизия, Wi-Fi мрежа на територията на къщата, федербал, карти, голяма библиотека с литература на три езика, паркинг.

На гостите се предоставя възможност сами да си приготвят храна в напълно оборудвана кухня.

Тук ще имате възможност да се насладите на тишина и спокойствие, далеч от шума на динамичния градски живот на достъпна цена.

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Двойни стаи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Добромир Дончев
Добромир Дончев